Akdeniz Yemekleri
Açıklama
Akdeniz Yemekleri
1400 Fotoğraf
Akdeniz kıyılarında bulunan sıcak ülkelerden 400’den fazla lezzetli yemek tarifi.
Tatlı ve tuzlu, geleneksel ve modern tarifleri içeren bu koleksiyon, güneşli Akdeniz ülkelerinin kültürünü ve mutfağını simgeleyen çeşni ve renklerle zenginleştirildi.
Geleneksel malzemeleri ve pişirme tekniklerini kullanarak yapılan çorbalar, mezeler, etli yemekler, sebze yemekleri, salatalar, tavuk ve balıkların yer aldığı değişik ve leziz tarifler.
Otantik risotto tariflerinden zeytinli ekmeğe, ağzınızı sulandıracak tatlı ve hamur işlerinden, bakliyat ve tahıllara kadar çeşitli tarifler.
Her tarifin adım adım resimlerle açıklandığı, içindeki malzemelerin rahatça bulunabildiği, yemek yapmaya meraklı herkesin kolayca yapabileceği tariflerden oluşan bir koleksiyon.
İÇİNDEKİLER
Başlangıç
Malzemeler
Aperatifler
Çorbalar
Sebzeler
Salatalar
Deniz Ürünleri ve Balıklar
Et Yemekleri
Kümes ve Av Hayvanları
Tahıllar ve Bakliyat
Tatlılar ve Hamur İşleri
Dizin