Balık Yemekleri
Açıklama
Balık Yemekleri
300’den fazla Balık ve Kabuklu Deniz Ürünü tarifini 1500 adet renkli fotoğrafla kolayca hazırlayabileceksiniz.
Yağ oranları düşük, protein, mineral ve vitamin miktarları yüksek olan balık ve diğer deniz ürünleri, bu kitaptaki tariflerle leziz mönülerin vazgeçilmezleri olacaklar.
Bu tariflerle karidesi kızartıp ağırlaştırmaktan, balıkları ise fazla pişirerek enfes lezzetlerini unlu soslarla gizlemekten kurtulacaksınız.
Ve tadı damağınızda kalacak bir balık ya da deniz ürünü yemeğini yarım saatten az sürede servis etmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.
İÇİNDEKİLER
BALIK YEMEKLERİ
ARAÇ GEREÇLER
BALIK SATIN ALMA VE HAZIRLAMA
BALIK PİŞİRMEK
BALIK VE KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ İÇİN SOSLAR
KABUKLULARIN ALIMI VE HAZIRLANMASI
BALIK VE KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ KATALOĞU
DENİZ BALIKLARI
TATLI SU BALIKLARI
KURUTULMUŞ VE TUZLANMIŞ BALIKLAR
SALAMURA BALIKLAR
KONSERVE BALIKLAR
TÜTSÜLENMİŞ BALIKLAR
BALIK SOSLARI VE EZMELER
KABUKLULAR
KARINDANBACAKLILAR
YUMUŞAKÇALAR
YENİLEBİLİR DİĞER DENİZ CANLILARI
BALIK VE KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ TARİFLERİ
ÇORBALAR
APERİTİFLER
KREMA, EZME VE YAHNİLER
SALATALAR
GÜNLÜK ANA YEMEKLER
MAKARNA VE PİRİNÇLİ YEMEKLER
HAFİF VE SAĞLIKLI YEMEKLER
DAVETLER İÇİN ZARİF YEMEKLER
DİZİN