Osmanlı-Türk Mutfağı
Hafta içi saat 10:00'a kadar verdiğiniz siparişleriniz aynı gün kargoya teslim edilmektedir.
Açıklama
Çadırdan Saraya Osmanlı-Türk Mutfağı;
Engin Akın’ın, Türklerin, temas ettikleri toplulukların lezzetlerini kendi mutfaklarıyla nasıl hemhal ettiklerinin öyküsü ile örülmüş, Orta Asya çadırlarından İstanbul saraylarına uzanan büyük ve çok çeşitli tarihlerini hiç tükenmeyen ilginç ayrıntılarla ve güzel bir dille kaleme aldığı kitabını kesinlikle büyüleyici buldum. Türkiye hakkında okuduğum en iyi kitaplardan biri.
John Freely
Yılı
: 2012
ISBN
: 9786053606369
Genişlik
: 25
Yükseklik
: 28,5
Sayfa Sayısı
: 544