İtalyan Mutfağı
Açıklama
İtalyan Mutfağı
İtalyan yiyecek malzemelerini, pişirme tekniklerini üç yüz ayrıntılı tarifle birlikte sunan profesyonel bir çalışma.
• İtalyan Mutfağı tüm geleneksel İtalyan malzemelerine tamamen renkli görsel bir rehber sunar. Malzemelerin tarihleri ve mutfaktaki kullanımları ile önemli hazırlık ve pişirme teknikleri hakkında bilgi verir.
• 300’ün üzerindeki klasik tarif, hem yöresel klasikler hem de çağdaş yaratımlarla, her biri tamamen renkli fotoğraflandırılmış, adım adım talimatlarla örneklendirilmiştir.
• Bu kitapta sebzeler, salatalar, hamur işleri, deniz mahsulleri, kümes hayvanları, etler ve tatlılar için mükemmel tarifler ile risottolar, polenta ve bütün makarna tarifleri yer alır.
• Bruschetta, pizza alla margherita, fırınlanmış lazanya, fritto misto, İtalyan sebze çorbası, tiramisu ve zabaglione gibi ünlü yemek ve tatlıların tariflerini sunar.
• Kendi makarnalarınızı yapmak için adım adım tarifler içerir.
• İtalyan mutfağı hakkında ansiklopedik bir başvuru kitabıdır.
Giriş
Başlıca Malzemeler
Makarnalar
Pirinç, Tahıllar ve Baklagiller
Peynirler
İşlenmiş Etler ve Sosisler
Etler ve Kümes Hayvanları
Balıklar ve Deniz Ürünleri
Sebzeler
Mantarlar
Meyveler ve Kabuklu Yemişler
Otlar ve Baharatlar
Kekler, Bisküviler ve Ekmekler
Konserveler ve Turşular
Aperitifler ve Likörler
Tarifler
Ordövrler ve Mezeler
Çorbalar
Makarnalar ve Gnocchi
Pilavlar, Polenta ve Pizzalar
Balıklar ve Deniz Ürünleri
Kümes Hayvanları ve Etler
Sebzeler ve Salatalar
Tatlılar
Hamur İşleri
Dizin
İtalyan mutfağı, ülkenin 1861’de birleşmiş olduğu gerçeğini yansıtır…